2015 går framåt i rasande takt!

Local Hero Blogg- 2015-06-01

Idag såhär på sommarens första dag så tänkte jag att en liten uppdatering kring Local Hero kunde vara på sin plats. Snart har ju redan halva året gått.

Än så länge har vi haft 4 Local Hero workshops under 2015 med superhärliga projekt! En novellfilm, ett lan, en kulturkväll och en piratfestival. Så coolt! Nu närmar sig sommaren och vi kommer inte ha några fler grupper förrän i augusti, då drar vi kosan till Orsa och träffar deras nya ungdomsfullmäktige. I juli kommer vi att gästa en musikfestival i Ulricehamn och snacka med kids om Local Hero och Drugsmart, det ska bli spännande!

Under hösten har vi ytterligare två Local Hero grupper redan spikade och ett helt gäng som väntar på att bestämma datum. Så är ni intresserade av att veta mer om Local Hero eller boka in en workshop där ni bor, passa på! I början av September kommer några av våra processledare även åka runt i Värmland på olika ungdomsverksamheter och berätta om Local Hero för ungdomsledare så att de sedan kan hjälpa er att fixa så ni också får gå en Local Hero workshop.

Tills vi hörs igen, ha det härligt!