20 år gammal

Gästblogg- 2015-05-05

Så, idag är jag inne på min 3 dag som 20 år! Det har varit 3 finfina dagar! Jag vet att många ser fram emot att fylla 20 för då kan de äntligen köpa på systemet. Jag måste säga att som nykterist så är  20 år inte så annorlunda. Eller ja, jag kan komma in på fler pubar, vilket jag föredrar framför klubbar, men annars är det mesta sig likt förutom att det klingar bättre på CVt, Sofia 20 år är liiiiite häftigare än Sofia 19 år. Och snart börjar nya äventyr! Jag ska i veckan jobba mitt första pass på mitt nya extra jobb, TGR! Det ska bli väldigt spännande eftersom jag aldrig jobbat i butik tidigare och vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig! Just nu är jag på toppen av mitt välmående! Jag har roligt, jag jobbar, träffar människor, träffar pojkvän, har tid för mig själv! Allt känns bara väldigt bra! OCH min syster kommer och hälsar på i veckan så det är ännu roligare!!

Jag hoppas att ni alla har det lika bra som jag och kom ihåg att bara för att andra dricker behöver man inte själv dricka!