Workshop

Nu är det en vecka sedan vi hade workshop, och vi har hunnit smälta allt vi lärde oss och allt peppande lite. Första dagen lade vi mycket på att diskutera droger och alkohol genom olika övningar, men också på att lära känna våra processledare och, såklart, på att diskutera Harry Potter och leka lekar ;) Andra dagen var mer direkt inriktad på vårt projekt, vad vi vill med det och hur vi ska få det att bli som vi vill. Vi diskuterade vad som kan gå fel och vad vi i så fall kan göra åt det, så att vi slipper få panik om/när det inträffar. Och så fortsatte vi såklart att leka lekar, lekar är bra.

Såhär efter workshopen är vi jättetaggade på att fortsätta planera, vi lärde oss massor och har mycket större självförtroende nu än vad vi hade för en dryg vecka sedan. Den här veckan har vi haft fem (fem!) planeringsmöten, det sjätte pågår i skrivande stund.

Vi är jätteglada och tacksamma för att vi fick möjligheten att ha workshop, vi lärde oss massor och hoppas att även våra processledare tyckte att det gav någonting. Tack så mycket för helgen, Ville och Helen!

/Agnes, Caroline och Jennie

Dela |
 

(0 - 0 röster )

Rösta här:

0 kommentarer

Fler artiklar