Portkey Crew Anländer Till Drugsmart!

Hej på er. 

Nu anländer Portkey Crew (Malin, Annie, Agnes och Marielle) till drugsmart och det ser vi verkligen fram emot. Idag hade vi vår första workshop med Local Heros processledarna Monika och Madde. Det var mycker roligt, lärorikt och det är inte förvånande om det också gjort oss till en tajtare grupp. 

Det var väldigt intressant att ta ställning och tänka över olika saker kring droger och alkohol. Jag (Malin) tror att alla vi uppskattade debatten emot/för droger var den mest intressanta och roligaste övningen. Det är något vi kommer ha minnen av länge. Det är alltid bra att diskutera sådanna frågor. Vi är alla överrens om att ett Harry Potter evenemang ska vara totalt drog och alkoholfritt. 

Just nu sitter vi hemma hos Annie och fixar lite saker som är bra att få gjorda. Men jag kan berätta vad det egentligen är för projekt som vi ska göra. Vi ska arrangera ett Harry Potter konvent mellan den 30 juni och 3 juli på Folkets Park i Kalmar, Småland. Under konventet ska vi ha en Quidditch tävning, bokdiskussioner, tipspromenad där ens Harry Potter kunskaper ställs på prov, några bokdiskussioner, en epsik Wizard Rock konsert (där vi redan har mycket intresserade band), maskerad och debatter om olika magiska dileman. 

Vi är mycket peppade och tycker det ska bli fantasktiskt kul. Och vi glädjs åt de 15 stycken personer som redan anmält sig som deltagare, men vi har 80 platser och vi har för avsikt att fylla dem, både till höjden och bredden. 

Vi ska försöka vara så flitiga som möjligt att blogga här hos er, eftersom vi ser det som en fin, fin tillgång för oss. 

Ha det bra för nu! 

Vi hörs snart igen! 

Mvh Malin. 

Dela |
 

(0 - 0 röster )

Rösta här:

4 kommentarer
Stina Hähnert
Hej alla tjejer! Verkligen kul att höra att allt går så bra med konventet! Är riktigt sugen på att komma faktiskt : ) !
Va duktiga ni är! Bara hör av er till mig om jag kan stötta upp på nåt sätt!
Kram på er så länge!

2011-03-07 08:32

Monica
ps. ska bli kul att följa er blogg :-)

2011-03-05 22:05

Monica
Ni var super super duktiga idag! :) Ska bli lika kul imorgon att få träffa er. Och ja, jag håller med Madde. Superdrivna tjejer och roligt med diskussions övningar idag!
Kämpa på! :D

2011-03-05 22:05

Super bra jobbat idag brudar! Talar säkert för Moncan oxå när jag säger att ni är super drivna och jätte roliga att jobba med!
Fortsätt såhär, kommer gå alla tiders! :)

2011-03-05 21:50

Fler artiklar