Megaidea på gång på sockerbruket!

Vad:
Vi ska göra ett alkohol och drogfritt disco på Sockerbrukets Ungdomsverksamhet.

För vem:
För 6:or och 7:or på olika skolor i Lidköpings kommun.

Varför:
För att 6:orna kan lära känna 7:orna inför högstadiet –ett ”Välkomst Disco” för blivande högstadieelever. Vi vill att det ska finnas något kul att göra som inte behöver innehålla alkohol eller liknande och vi vill även att dom ska lära känna personal och lokaler bättre för att senare känna sig trygga vid vistelse på sockerbrukets ungdomsgård.

När:
Vi ska genomföra detta lördagen den 9:onde juni. Diskot kommer vara mellan 20.00 och 00.00.

Vi som anordnar detta är 7 ungdommar mellan 13-17 år. Alla kommer även jobba under kvällen men vi tar hjälp av andra frivilliga som t.ex. föräldrar och personal.

Marknadsföring:
Vi kommer att marknadsföra detta genom att åka runt till följande skolor i Lidköpings kommun, Stenporten, Stenhammar, Vinninga, Råda, Östby, Vennerberg, Lidåker och Källby vi delar upp skolorna mellan oss i gruppen och går ut i klasserna och informerar och säljer biljetter, vi tänkte göra två besök i varje skola och första besöket presenterar vi oss och informerar om discot. Vid andra besöket så ger vi dom möjligheten att få köpa förköps biljetter få svar på eventuella frågor. Vi ska även göra våra egna planscher och biljetter på Sockersbrukets ungdomsgård som vi sedan ska sätta upp på stan, skolor, föreningar och SUV. Vi kommer även att starta en facebook grupp där vi kan nå ut till fler ungdomar och informera om discot och där dom lätt kan nå oss med frågor.

Mer om hur:
Vi som anordnar detta är 8 ungdomar mellan 13-17 år. Alla kommer även jobba under kvällen men vi tar hjälp av andra frivilliga som t.ex. föräldrar och personal.
Vi har även tänkt att söka sponsring i olika lokala företag till våran kiosk och priser till våra tävlingar vi ska anordna på discot. Vi kommer att ha möjlighet att satsa på en bra kiosk och bra priser eftersom SUV redan sponsrar oss med lokal, affischer, ljud&ljus,personal och biljetter. Vi har valt att all vinst går oavkortat till Unicefs barnrättsarbete för att vi tycker att det är viktigt att om man har möjlighet så ska man hjälpa andra, alla barn har rätt att leva & må bra och det är det vi står och jobbar för. Sockerbruket hjälper oss med insamlingen.
På discot kommer vi att ha bland annat ha olika tävlingar och dans-battle.
Dela |
 

(5 - 2 röster )

Rösta här:

0 kommentarer

Fler artiklar