Nu är jag hemma igen!

Den här veckan som jag har legat på sjukhuset, har verkligen varit tuff. Tuffare än vad jag först trodde att jag kunde föreställa mig.
Jag trodde att jag skulle bli såpass svullen, så att jag inte skulle kunna se något. Jag hade totalt fel. Jag såg när jag vaknade och hela tiden efter det. SKÖNT!

Alla jobbiga och tunga känslor som jag har skjutit framför mig hela tiden, kom i fatt mig till slut. Jag är rädd för ganska mycket, på sjukhuset.
Hade problem att få i mig mat (dels för att jag hade ont och för att lusten inte fanns)

Vi har pysslat under ett par dagar med att hitta ett bra läkemedel som ska lindra mina smärtor. Det är inte lätt. Nu när smärtorna bara har funnits i snart en vecka, så har jag inte tålamodet att ta smärtorna som kommer.
Jag hade ingen ork psykiskt till det där. Det blev för mycket. Jag sa flera gånger att jag inte orkade med det där mer.

De läkemedlen som de först satte in, gjorde mig illamående... (det gör inte saken lättare att äta, aptiten minskar snabbt)

Skönt att jag nu återigen är hemma och får sova i min säng. ;)

Jag skulle hälsa på hundarna när jag kom hem. Jag hukade mig eftersom det gör vansinnigt ont att böja sig framåt. Tappar balansen direkt. :P
Snygg entré va? :P

Näe, nu måste jag vila lite, så att jag kommer på fötter snabbare. Är inte friskförklarad för att jag kommit hem.
Kram

Pssst...! Den här söta björnen fick jag av min biologiska mamma när hon hälsade på mig på sjukhuset. <3

Hoppas att er vecka har varit underbar med sol och värme.
Kram

Dela |
 

(5 - 2 röster )

Rösta här:

2 kommentarer
Cecilia Johansson

Hej Nina och alla andra på kontoret!

Oja! Det är en underbar känsla att kunna äta igen och att jag mår någorlunda okej, trots att det gått så kort tid efter operationen. Hoppas nu att allt håller sig stabilt.

Kram på er!

2012-07-03 16:16

drugsmart_nina

Hej Cissi! Skönt att du fått komma hem i alla fall! Tänk vad skönt att operationen äntligen är över! Kram från alla oss på kontoret!

2012-07-03 16:05

Fler artiklar