Stockholms Framtid

Är du någonstans i 14-20 års åldern och befinner dig i Stockholm den 10-11 augusti och sugen på massa kul så kan du besöka Sergels Torg (plattan). Här arrangeras Stockholms Framtid som handlar om idrott, ungt ledarskap, jämlikhet, integration, passion och att ta tillvara på ungas engagemang och kreativitet. Det kommer bjudas på tävlingar och turneringar med fina priser i bland annat fotboll, badminton, pingis och volleyboll. Det kommer även bjudas på en hel del musik- och dansuppträdanden.
Eventet arrangeras av Changemakers Sverige som jobbar dagligen med att inspirera och engagera ungdomar till positiv samhällsförändring.

”Ungdomarna är Stockholms framtid, det är viktigt att träffa och uppmärksamma alla ungdomar som faktiskt startat upp och driver ett positivt förändringsarbete, lyssna på deras historia och därmed uppmuntra andra ungdomar att bidra till samhällets positiva utveckling. Under eventet vill vi jobba för att öka medvetenheten om jämställdhet, ungt ledarskap och samhällsförändrande arbete på ett kul sätt genom sport, konst, musik och dans mm. Syftet är att Stockholms ungdomar skall öka medvetenheten kring sociala problem i samhället” säger Robert Lamptey, Projektledare för Stockholms Framtid.

Läs mer om eventet på fb
Mer om Changemakers

Dela |
 

(5 - 1 röster )

Rösta här:

0 kommentarer

Fler artiklar