Drugsmart träffar... Cissi

Drugsmartredaktionen tog sin videokamera och sin (dåliga) mikrofon och åkte till Västra Götaland för att träffa en person som vi gillar mycket, är fascinerade av och som vi gärna vill uppmärksamma... Cissi!

Vi har tidigare berättat om Cecilia Johansson och ni har också haft möljlighet att chatta med henne här på Drugsmart. Cissi lever med sjukdomen FAS, Fetalt Alkoholskade Syndrom, efter att hennes mamma missbrukat alkohol under graviditeten och hon vill gärna berätta för andra om hur sjukdom påverkat henne och hennes liv. Vi tackar Cissi för att hon delar med sig och hoppas att ni ska få ökad kunskap och förståelse för hur alkohol, graviditet och missbruk kan hänga ihop.

Läs mer:
Vi har aldrig tvivlat på Cissis förmåga

Drugsmarts chattarkiv: Chatta med Cissi
Vad är FAS?
Cecilia Johanssons hemsida

Dela |
 

(5 - 3 röster )

Rösta här:

4 kommentarer
cissi87
Tack ;) Det känns bra att ha varit med och bidragit till Drugsmart´s rekord. Det känns fantastiskt roligt. Sen är ju ämnet i sig oerhört viktigt att ta upp tycker jag. ;)

2010-10-14 14:11

Nicklas Kartengren
Filmen med Cissi sågs av över 200 personer under första dagen som den låg uppe. Typ Drugsmart-rekord. Tack Cissi för att du delar med dig av dina tankar.

2010-10-14 13:59

jag skule inte göra så om mit handekap

2010-10-14 10:44

cissi87
Tack, för de snälla orden. ;) De värmer att höra. Ha en fortsatt trevlig dag. Kram på er!

2010-10-13 15:41

Fler artiklar